Tos

Tos

1. Sarat

Ku ngakses ramatloka ieu, anjeun agreeing bisa kabeungkeut ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan, sagala hukum jeung peraturan lumaku, tur satuju yén anjeun jawab patuh sagala hukum lokal lumaku. Mun anjeun teu satuju kalayan salah sahiji istilah ieu, anjeun dilarang tina ngagunakeun atawa ngakses ramatloka ieu. Eusi ngandung dieu téh ditangtayungan ku hak cipta lumaku jeung hukum trade mark.

2. Bantahan

Eusi dina ramatloka anu disadiakeun "salaku geus". ngajadikeun euweuh HARANSI, dikedalkeun atawa tersirat, sarta hereby disclaims na negates sadayana HARANSI séjén, kaasup tanpa watesan, HARANSI ATAWA SYARAT NU merchantability tersirat, kabugaran pikeun maksud tinangtu, atawa non-ngalanggar intelektual atawa palanggaran séjén hak. Saterusna, teu ngajamin atawa nyieun sagala Répréséntasi ngeunaan katepatan, hasil kamungkinan, atanapi reliabiliti pamakéan eusi dina ramatloka na atawa lamun heunteu patali jeung eusi sapertos atanapi dina situs naon numbu ka situs ieu.

Sarat jeung Kaayaan lumaku pikeun Paké tina umum msn-chatting.com Live Sex Cam