TOS

Tos

1. Sarat

Miturut ngakses situs iki, sampeyan sarujuk bakal bound dening Sarat lan Ketentuan Penggunaan, kabeh hukum lan angger ditrapake, lan setuju sing tanggung jawab kanggo netepi karo sembarang sabdhoning lokal ditrapake. Yen sampeyan ora setuju karo samubarang syarat, sing dilarang saka nggunakake utawa ngakses situs iki. Isi sing kene sing dilindhungi dening hak cipta lan hukum perdagangan tandha.

2. wewaler

Isi ing situs sing kasedhiya "minangka". ndadekake ora JAMINAN, ditulis utawa diwenehake, lan dokumen disclaims lan negates kabeh warranties liyane, kalebu tanpa watesan, JAMINAN utawa kahanan MERCHANTABILITY diwenehake, fitness kanggo tujuan tartamtu, utawa non-pelanggaran saka intellectual property utawa nglanggar liyane hak. Salajengipun, ora njamin utawa gawe apa wujud bab akurasi, asil kamungkinan, utawa linuwih kang nggunakake isi sawijining situs web utawa digunakake hubungane isi utawa ing sembarang disambung kanggo situs iki.

Sarat lan Ketentuan ditrapake kanggo Gunakake Jendral msn-chatting.com Live Sex Cam